Board index PBase Questions and Answers StatCounter code not working?

Questions and Answers

StatCounter code not working?

Ask if you need help using PBase.
aviles
 
Posts: 26
Location: Philadelphia, USA

StatCounter code not working?

Post Mon Jul 13, 2020 12:32 am


For the last two days, I get 0 visits/page views on StatCounter, even though the pBase Aggregate Page Views shows multiple visits.

StatCounter was working fine until two days ago. What happened? I did not make any changes to my pBase pages or to StatCounter.

aviles
 
Posts: 26
Location: Philadelphia, USA

Re: StatCounter code not working?

Post Mon Jul 13, 2020 2:13 pm


Never mind. It is working again. I don't know if it was a pBase problem or a StatCounter problem, though.

jypsee
 
Posts: 1240

Re: StatCounter code not working?

Post Tue Jul 14, 2020 9:13 pm


It’s not working for me :(
Canon: 7DII;6D;100-400 II;24-105L;16-35L;100USMISf/2.8;85f/1.8;50f/1.8;28f/1.8;20f/2.8;
Pentax: K10D and kit lens; 50f/1.4

win13
 
Posts: 61

Re: StatCounter code not working?

Post Fri Jul 24, 2020 12:28 am


It hasn't been working for me for a long time, just a couple of its every now and then.

What gives? :?:

Win

amoxtli
 
Posts: 2977
Location: San Diego, California

Re: StatCounter code not working?

Post Thu Aug 06, 2020 1:46 pm


It's working for me. Of course the count is nowhere close to the PBase stats.
Walter Otto Koenig Architectural Photography: http://www.wokoenig.net

General Photography: http://www.wokoenig.com

Pacific Photographic Society: http://www.pacificphoto.net


Board index PBase Questions and Answers StatCounter code not working?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests