Board index PBase News New Datacenter, Much Faster Servers

News

New Datacenter, Much Faster Servers

hanswortel
 
Posts: 8

Re: New Datacenter, Much Faster Servers

Post Tue Mar 05, 2019 10:49 am


Hello, I am not sure but I believe when you create a new gallery with the command https://pbase.com/edit and upload photo's with the option Extract GPS info from EXIF data set then the EXIF information is extracted but the photo's are not geo tagged(the link view map is not showed on the bottom of the photo's). When you afterwards add the same zip file again in the gallery the photo's are geo tagged. I have find this behavior twice with my two last galleries. Regards Hans

longbachnguyen
 
Posts: 22

Re: New Datacenter, Much Faster Servers

Post Thu Mar 07, 2019 2:23 am


I am not able to extract GPS data from the file to pbase. it was working earlier and now noticing no gps on the map.
cheers
long

emily
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 716

Re: New Datacenter, Much Faster Servers

Post Thu Mar 07, 2019 2:42 pm


We will get the GPS extraction fixed and let you know when it's done.
Emily

emily
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 716

Re: New Datacenter, Much Faster Servers

Post Thu Mar 21, 2019 4:34 pm


Hello,

GPS extraction on upload should now be working properly for all uploads. The GPS data was sometimes being skipped when it should have been extracted. Thanks for sharing info so we could get that fixed!

Emily

gbl
 
Posts: 4

Re: New Datacenter, Much Faster Servers

Post Sun Mar 24, 2019 5:40 pm


gbl wrote:
slug wrote:sleddog,
Could you please point me to an example gallery where it's mostly white?
For example, https://pbase.com/sleddog/february has a black background when I view it. None of your other galleries seem white to me.


Morning Slug, here are my page, I've got the saem error. As underlined on sunday no way to use customized CSS, while the standard one works:

https://pbase.com/gbl/root
https://pbase.com/gbl/costa_rica_2018
https://pbase.com/gbl/dragonflies_e_damselflies

And i can continue: every customized CSS created doesn't works.

Thanks

Gianni


Good afternoon everybody, one month and half is ogne and the problem is still here. Are you doing something ti fix it?

Thanks

Gianni

Previous

Board index PBase News New Datacenter, Much Faster Servers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests