Board index PBase News PBase is faster now.

News

PBase is faster now.

cmesa
 
Posts: 3

PBase lost several hundred of my thumbnails this morning.

Post Sat Aug 08, 2009 3:13 pm


Several hundred of my thumbnails are suddenly gone this morning. I tried regenerating one, but that did not work. Any suggestions what to do? Is it possible that waiting will work?

matt_latham
 
Posts: 12

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 08, 2009 3:33 pm


Mine have gone too............any ideas??

photobymarjo
 
Posts: 4

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 08, 2009 4:52 pm


About half of mine are also missing.

michellemahood
 
Posts: 2

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 08, 2009 5:06 pm


My galleries are essentially non-functioning. Half the thumbnails are missing and it just sits there mock-loading indefinitely.

I really hope an administrator is around to fix it. This is worse than the usual slow-as-molasses.

wmk
 
Posts: 2

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 08, 2009 5:34 pm


Same here. It's not funny, so please, pbase, fix it. Thank you.

prinothcat
 
Posts: 662

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 08, 2009 6:43 pm


It appears to be working now....

geirr
 
Posts: 1

Re: PBase is faster now.

Post Sun Aug 09, 2009 7:09 am


When I try to connect to http://www.pbase.com I cet this error message:

"This webpage is not available.

The webpage at http://ttb.pbase.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Here are some suggestions:
Reload this web page later.
More information on this error
Below is the original error message

Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): The server could not be found.
"

CAN YOU PLEASE HELP ME

best regards
http://www.pbase.com/geirr

prinothcat
 
Posts: 662

Re: PBase is faster now.

Post Sun Aug 09, 2009 1:59 pm


geirr wrote:When I try to connect to http://www.pbase.com I cet this error message:
"This webpage is not available.
The webpage at http://ttb.pbase.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
CAN YOU PLEASE HELP ME

best regards
http://www.pbase.com/geirr


Server error reported in another thread in the Q&A Forum, not much you can do except wait it out. The other thread indicates in may be clearing up.

mkrauss
 
Posts: 11

Re: PBase is faster now.

Post Tue Aug 11, 2009 12:01 am


Stats counter shows Zero hits today... wassup with that? (got lotsa comments w/ todays date....)

prinothcat
 
Posts: 662

Re: PBase is faster now.

Post Tue Aug 11, 2009 1:36 am


mkrauss wrote:Stats counter shows Zero hits today... wassup with that? (got lotsa comments w/ todays date....)

The in house stats are notoriously inaccurate. My in-house count will show hundreds of "visits" while my Statcounter log shows it was an empty day. If you check the in-house stats against say a Statcounter report, you will see a noticeable difference between the two. There ought to be info on using Statcounter or a couple of other outside tracking services in the settings tab of you profile.

mabro
 
Posts: 39

Re: PBase is faster now.

Post Sat Aug 15, 2009 5:43 pm


There has been a difference in the counts from Statcounter and Pbase a very long time now..
See, my previous post:

http://forum.pbase.com/viewtopic.php?f=6&t=36819&sid=d17440a5a2931687632a0195b07bbd2b

Pbase has been much higher than Statcounter.
I suspect that the interface between Pbase and Statcounter sometimes errors...
BTW Statcounter and Google Analytics show the same numbers...

Regards,
Martin Broeze

autolycus
 
Posts: 3

Re: PBase is faster now.

Post Sun Oct 04, 2009 10:02 pm


mabro wrote:There has been a difference in the counts from Statcounter and Pbase a very long time now..
See, my previous post:

http://forum.pbase.com/viewtopic.php?f=6&t=36819&sid=d17440a5a2931687632a0195b07bbd2b

Pbase has been much higher than Statcounter.
I suspect that the interface between Pbase and Statcounter sometimes errors...
BTW Statcounter and Google Analytics show the same numbers...

Regards,
Martin Broeze


why my stat access dont wor from 1 week????

soenda
 
Posts: 1390

Re: PBase is faster now.

Post Sun Oct 04, 2009 10:37 pm


autolycus wrote:
why my stat access dont wor from 1 week????



Your stats don't work because there was a major breakdown at Pbase. The administration and support staff are still working to put everything back together.

They had to set priorities for the restoration. Statistics were not the foremost priority. They are still working to restore missing images. Give them time; it will all come back in due course.

autolycus
 
Posts: 3

Re: PBase is faster now.

Post Tue Oct 06, 2009 7:22 pm


ok ok thanks for the info...
yep is faster now!!!

photoascoli
 
Posts: 27

Re: PBase is faster now.

Post Thu Oct 08, 2009 8:18 pm


Hi Slug,

Great to see the site working again and significantly faster!

One Suggestion:

It's about time that pBase subscribers will have a good backup interface, that will allow them to backup the the images, thumbnails and associated titles and captions. in other words enhance pBgrab or make an integrated download interface which will be part of pBase , same as you have the upload interface.

Dov

PreviousNext

Board index PBase News PBase is faster now.

Who is online

Users browsing this forum: CCBot and 1 guest