Board index PBase Questions and Answers view full statistics-not working

Questions and Answers

view full statistics-not working

Ask if you need help using PBase.
bklein
 
Posts: 431

view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 1:10 am


When I click on "view full statistics" comment page comes up. Anyone else experiencing this?

Thanks,
Bill

10kzoomfz
 
Posts: 343

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 4:19 am


I am only responding so that you know your not alone with the situation.

Yes, I also noticed this. But this is Pbase, so I have come to expect nothing less than constant or continuous problems somewhere on this site.
---------------------------------------------------
10kzoomfz
You can't see the forest when you sneeze.

10stephen10
 
Posts: 4

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 6:30 am


Ditto to the above comments. Stat summeries either take to damn long (1 to 5 days) or don,t work at all!!! Apparently a legacy from the great Pbase melt down that happen a couple of years ago!!!

UPDATE THURSDAY NIGHT THE 17TH................SO MUCH FOR THE CONCEPT "RIGHT AWAY", STAT SUMMURIES STILL HAVE PROBLEMS!!!!!!!!
Last edited by 10stephen10 on Fri Jan 18, 2013 7:59 am, edited 1 time in total.

milv
 
Posts: 31
Location: Slovenia

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 8:57 am


bklein wrote:When I click on "view full statistics" comment page comes up. Anyone else experiencing this?

Thanks,
Bill


Yes, the same from 16th January.

dudedelux
 
Posts: 2

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 10:57 am


Same here.

emily
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 647

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 17, 2013 3:31 pm


Hey Guys,

We'll get this fixed right away.

Thanks,
Emily

dudedelux
 
Posts: 2

Re: view full statistics-not working

Post Fri Jan 18, 2013 6:28 pm


Fixed: stat page loads very fast.

Not fixed: clicking on individual image in stat results in the following error:

Error
The image id given was not found or belongs to an image you do not own.

isolaverde
 
Posts: 215

Re: view full statistics-not working

Post Sat Jan 19, 2013 6:54 am


Same error message for me too with individual images, although galleries seem fine?

For anyone at PBase - try this as an example: http://www.pbase.com/stats/isolaverde/image/127880064

Peter

reticulatus
 
Posts: 4

Re: view full statistics-not working

Post Sat Jan 19, 2013 6:40 pm


I am also getting the same error on individual images in the Most Viewed table.

erichmangl
 
Posts: 2410
Location: Vienna, Austria

Re: view full statistics-not working

Post Mon Jan 21, 2013 1:20 pm


emily wrote:Hey Guys,

We'll get this fixed right away.


i enjoy good jokes

dw_thomas
 
Posts: 178

Re: view full statistics-not working

Post Tue Jan 22, 2013 4:02 am


They must be tweaking something. For at least two days now when I click on "view full statistics" I very quickly get a set of bars down the left side starting at 17 January and working backwards. On the right, I see the header "Most viewed" with the current date and "No data available" underneath. If I click on the date links on the left side, I get thumbnails and data for that date.

As has been characterized in other complaints, when a valid set of thumbnails is up, clicking on the gallery image takes me to the gallery, but clicking on an individual image gets me the message: 'Error The image id given was not found or belongs to an image you do not own.'

Some of the data comes up pretty fast compared with a week or two back -- maybe there's an improvement looming. Or maybe it's like years ago when discussing a software task, I told a guy "I can make it execute really fast if it doesn't have to work!" :mrgreen:

DaveT

dw_thomas
 
Posts: 178

Re: view full statistics-not working

Post Wed Jan 23, 2013 1:49 am


And about twelve hours after I wrote the above, and still now mayhaps 18 hours later, I got bars and thumbnails from the 20th (a day or so behind), but clicking the image thumbnails still gets the ownership error message.

[cue Twilight Zone theme ...]

DaveT

reticulatus
 
Posts: 4

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 24, 2013 8:10 pm


The error message that was appearing for individual images now appears to have been fixed :)

dw_thomas
 
Posts: 178

Re: view full statistics-not working

Post Thu Jan 24, 2013 9:50 pm


But now I'm getting some totally bizarre page instead of my root gallery?!

Edit 3 minutes later . . .

Now seems to be working.

(Just a passing sun spot -- nothing to see here!)


OY! :roll:

emily
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 647

Re: view full statistics-not working

Post Fri Jan 25, 2013 1:11 am


Sorry that slipped past us, guys. There was a little error that wasn't affecting admins, so we could see our image stats just fine. The stats pages should all be working normally now. Actually, you will hopefully notice them being faster. We were able to make a few changes and really improve speed on these page loads.

Thanks,
Emily

Next

Board index PBase Questions and Answers view full statistics-not working

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests